بیمارستان امام رضا (ع) شهرستان سیرجان یکی از بزرگترین  مراکز درمانی استان کرمان می باشد. این بیمارستان  ابتدا در زمینی به مساحت 8 هکتار توسط خیر بزرگوارمرحوم جناب آقای دکترحاج علی حاج صادقی در دهه 60 خریداری  و با همت این بزرگوار در سال 1363 ابتدا با بخشهای  داخلی و اطفال تاسیس و راه اندازی شد این بیمارستان ابتدا زیر نظر آستان قدس و با همت آن خیر بزرگوار به صورت هیئت امنایی  اداره و بتدریج با همت سایر خیرین بزرگوار شهرستان بخشهای متعدد دیگری ساخته شد .اداره  بیمارستان در سال 1370  به دانشگاه علوم پزشکی کرمان  واگذار وزایشگاه کوثر به این مرکز منتقل گردید وبخشهای زنان وزایمان وccuنیز فعال شد و در سال 1378 بیمارستان ایت ا... کاشانی که مرکز ترومای شهر و توسط شبکه بهداشت و درمان اداره می شد با این بیمارستان  ادغام شد و این بیمارستان بعنوان یک بیمارستان جنرال شروع به فعالیت نمود و با همت خیرین مرتباً رو به گسترش وبا ساخت بخشهای جدید از جمله بخشهای  ویژه ICU و CCU ، دیالیز ، تالاسمی درمانگاه تخصصی بیمارستان رونق خوبی گرفت و بیمارستان با داشتن زیر بنای به مساحت 10424متر مربع وبا نام مقدس امام رضا (ع) به عنوان یک قطب درمانی در منطقه غرب استان پوشش دهنده درمان بیماران شهرستان های شهربابک ، بافت ، نیریز ، حاجی آباد بوده است  باتوجه به فضای نامناسب و پراکندگی بخشها وزارت  بهداشت اقدام  به ساخت ساختمان جدید در زمینی با مساحت 55 هزار متر مربع با زیر بنای 18000 متر مربع نموده که در تاریخ 12/2/96 توسط مقام عالی وزارت بهداشت جناب آقای دکتر هاشمی به بهربرداری رسید.

پوشش درمانی این بیمارستان نیز وسیع می باشد بطوریکه بخش اورژانس این مرکز بصورت شبانه روزی با حضور متخصصین طب اورژانس و رشته های مختلف جراحی ، داخلی ، اطفال ، زنان و زایمان ، قلب و عروق و پزشکان عمومی و کادر پرستاری مجرب در ارائه خدمات درمانی  به مراجعین فعال می باشد .و مجتمع درمانگاهی بیمارستان دارای کلینیک تخصصی هلال احمر و کلینیک تخصصی سلامت که متخصصین (اطفال و نوزادان ، اعصاب وروان ،ارتوپدی ، جراحی عمومی ، قلب ، گوش و حلق و بینی ، ارولوژی ، جراح مغز و اعصاب ، نرولوژی ، زنان و زایمان ، چشم پزشکی ، پوست ، داخلی در این درمانگا ه ها فعالیت دارند.وهمچنین خدمات سونوگرافی ،اکو،تست ورزش  در این درمانگاه ها انجام می شود

بیمارستان جدید امام رضا (ع) با داشتن 235 تخت  بعنوان یک بیمارستان  تخصصی جنرال و درجه یک در ردیف یکی از بزرگترین مراکز آموزشی و درمانی استان کرمان قرار دارد و بطوریکه این مرکز علاوه بر درمان بیماران مراجعه کننده بعنوان یک قطب درمانی استان و یک مرکز تعلیم و تربیت دانشجویان رشته های مختلف پرستاری ، مامایی ، فوریتهای پزشکی می باشد و هر ساله تعداد زیادی دانشجویان رشته های پیرا پزشکی ( پرستاری ، مامایی ، فوریتهای پزشکی،علوم آزمایشگاهی ) تحت نظر مربیان و اعضاء هیئت علمی دانشگاه آزاد سیرجان، شهربابک و دانشکده  علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سیرجان و سرپرستاران بخشهای مختلف این بیمارستان تحت آموزشهای علوم بالینی قرار می گیرند.

کلاسهای آموزشی و وبینار

پیوند ها